marți, 17 august 2010

Treaba la romani


Tocmai ce ma bucuram saptamana trecuta deoarece s-a asfaltat strada Cristofor Columb, strada unde e situat locul meu de munca, si astfel nu trebuia sa mai intru cu masina prin gropile abisale prezente in zona. Eh... uite ca azi, la nici o saptamana dupa ce strada a fost asfaltata, vin niste indivizi de la Apa-Canal care se apuca sa gaureasca, sa taie, sa demoleze fix in zona care a fost asfaltata. Mai sus am atasat o poza de la fata locului...
Oare, cat de cretini pot fi cei de la primarie, care aproba astfel de lucrari? In loc sa foloseasca banii aia pe altceva, ei fac de jde mii de ori aceeasi treaba. Nu era oare mai simplu sa vina cei de la Apa-Canal mai intai sa-si faca treaba cu tevaraia si apoi sa vina cei cu astfaltul?

LE: Ieri, pe 23 august 2010, niste indivizi iar au asfaltat. Ma astept ca saptaman viitoare sa sparga din nou.

4 comentarii:

  1. Pai nu caci ideea e ca sunt fonduri europene ce trebuiesc tocate. Si cum sa faca ei multe lucruri bune, cand pot fura si apoi baga niste asfaltut si o gropita si iar cativa cm de asfalt si scriu in rapoarte ca au facut reparatii de mii de euro

    RăspundețiȘtergere
  2. Tara de cacat condusa de oameni si mai de cacat...

    RăspundețiȘtergere
  3. Au fost, sunt si vor fi alesi tot de oameni, care in majoritatea lor nu sunt mai presus. In Bucuresti astfel de lucruri sunt la ordinea zilei; toate acestea se intampla pentru ca nu e un sistem integrat de lucru cu un plan detaliat de constructii si reparatii, ..., fiecare face lucrari dupa cum ii convine sau dupa cum ii vin directive de la primarie,..., in acest caz, in plan era de asfaltat strada respectiva, dar neexistand comunicare intre departamentele din primarie cu regiile autonome si cu, constructorii ca atunci cand se deschide o strada sa se faca toate reparatiile necesare de infrastructura: canalizare, apa curenta, gaz, curent electric, internet, telefonie, cablu, terasament si asfaltare; toti fac in stil romanesc dupa ureche - asta e tara si astia sunt oamenii care stau in ea : "Lasa ma ca lasa ma ca merge asa!"

    RăspundețiȘtergere
  4. Faza e ca asta nu e prima data cand se intampla asa. Anul trecut a mai fost o situatie de genul, cand au asfaltat o intreaga straga (Stadionului, de la intersectia cu Otelarilor pana la turn) si apoi, dupa nici o luna, au venit cei de la Apa-Canal ca sa schimbe tevile. Hai, daca s-a intamplat o data, putem considera ca a fost greseala neintentionata, neatentie etc. Dar si urmatoarele dati? Asta de acum este prostie combinata cu dezinteres fata de banul de public si, in final, de omul care plateste. Oare nu ar fi mai bine sa nu mai platim de loc?

    RăspundețiȘtergere

Dacă nu dețineți cont Google, vă rog alegeți de mai jos opțiunea Nume/Adresă URL.